[socials]
Handgemaakte houten accessoires | Verzending in NL gratis vanaf €20,- en in BE vanaf €30,-
[socials]
Handgemaakte houten accessoires | Verzending in NL gratis vanaf €20,- en in BE vanaf €30,-
[socials]
Handgemaakte houten accessoires | Verzending in NL gratis vanaf €20,- en in BE vanaf €30,-

Op maat

Op maat gemaakte houten accessoires.
Ben je op zoek naar een bijzonder sieraad voor een speciale gelegenheid, of wil je iemand een uniek cadeau geven, of wil je iets op maat laten maken voor je bedrijf? Dan ben je bij Houtjevanhulzen aan het juiste adres. Houtjevanhulzen maakt houten accessoires op maat, wat perfect aansluit bij jouw wensen.

Lever zelf een ontwerp aan of laat mij weten waar je naar op zoek bent, zodat ik voor je aan de slag kan gaan. Wil jij een uniek accessoire laten maken, of heb je een leuk idee voor een nieuwe collectie, neem dan contact op via info@houtjevanhulzen.nl

WhatsApp Image 2019-02-07 at 12.17.34

Natuur & Milieu

Voor een groot aantal jubilerende donateurs die ze bij Natuur & Milieu graag wilden bedanken wilden ze 150 speldjes door mij laten maken met daarop hun logo.

Hoe ga ik hierin te werk?

Ik ontvang het logo van Natuur & Milieu, waar ik een leuk ontwerp van maak voor de houten speldjes.

Het ontwerp wordt op een mooie lichte kleur FSC gecertificeerd hout gesneden en gegraveerd met de lasersnijder. Hierna worden alle broches worden opgeschuurd, zodat kleine brandplekjes van de lasersnijder en kleine splintertjes verdwijnen.

Vervolgens bewerk ik alle speldjes na. Dit doe ik met vernis. Hierdoor blijven de speldjes lang mooi. En als laatst bevestig ik alle speldjes aan het hout en wordt alles verpakt en verzonden.

Vlaggetjes

Voor een reisliefhebber mocht ik deze houten vlaggetjes maken van alle landen die ze bezocht heeft. De wereldkaart had ze al gekocht, er was alleen nog niet te zien wat er van de wereld al bezocht was.

Ben je zelf ook ergens naar op zoek en denk je dat jouw idee leuk zou zijn in hout?! Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje naar info@houtjevanhulzen.nl.

Fotocamera

Van een fotografe kreeg ik de opdracht om een ketting te maken in de vorm van een fotocamera. Ik ben gaan schetsen en deze gepersonaliseerde ketting is het eindresultaat geworden.

Bruiloft

Voor een bruiloft mocht ik manchetknoopjes maken in de vorm van playstation-controllers, is dat niet leuk?!

De reactie was super:
‘Houtjevanhulzen maakt ontzettend leuke dingen. Ze is heel creatief en niet bang voor een uitdaging. Ze pakte de uitdaging met beide handen aan. Ze hield me van alle ontwikkelingen op de hoogte, totdat ze (super snel) op mijn deurmat vielen. Ik was verbaasd hoe mooi ze zijn! Super goed afgewerkt, de juiste maat en origineler dan ooit. Kortom: origineel, snel, goede communicatie en heeel leuk!’

Brasserie Bob & Co

Voor de gezellige brasserie ‘Bob & Co’ in ‘s-Hertogenbosch mocht ik houten broches maken voor op de schorten van de bediening.

Daarnaast mocht ik een bord maken wat aangeeft of de brasserie geopend of gesloten is.

Heb jij een leuk idee voor jouw bedrijf? Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@houtjevanhulzen.nl voor meer informatie.

Eeyore

Eeyore, ken jij hem nog?! Van Winnie de Poeh natuurlijk. Ik kreeg de vraag om een houten broche te maken van eeyore, is hij niet schattig?

De leuke reactie die ik kreeg:
‘Ik heb al een paar keer een broche laten maken. Dit was elke keer weer iets anders, maar elke keer waren ze super goed gelukt. Ik heb veel vrienden blij gemaakt met een cadeau van Houtjevanhulzen. Sieraden van Houtjevanhulzen zijn leuk om te geven, maar ook zeker om voor jezelf te kopen!’

Studio MES

Voor het jonge en dynamische ontwerpbureau Studio MES in ‘s-Hertogenbosch mocht ik deze drie houten broches maken. De letters zijn uit het logo van Studio MES en apart te dragen door de drie eigenaren van Studio MES.

Rivierdelta

Wat is een passend cadeau voor een meisje dat aardwetenschappen studeert? Ik kreeg de vraag van haar vriend om voor haar verjaardag oorbellen te ontwerpen met daarop een rivierdelta. Wat een origineel cadeau!

Wil jij een origineel cadeau en heb je een leuk idee voor een houten accessoire? Stuur een mailtje met jouw idee naar info@houtjevanhulzen.nl!

Tekkel

‘Mijn tante houdt van tekkels, kun jij een broche maken voor haar verjaardag van een tekkel?’ is de vraag die ik kreeg. Op de foto zie je het resultaat. Is hij niet schattig?

Luiaard en kerstkoekje

Voor een meisje dat gek is op luiaards mocht ik een broche maken in de vorm van een luiaard. Past hij niet goed bij haar collectie?! Daarnaast vroeg ze me een broche te maken van een ‘kerstkoekje’.

Herfstblaadje

Van een meisje kreeg ik de vraag of ik voor haar vriendin een broche kon maken in de vorm van een blaadje. Van het blaadje had ze al een tekening, welke ik uit mocht werken in een houten broche.

Cadeau

Wil je een uniek en persoonlijk cadeau geven?! Dan ben je bij Houtjevanhulzen aan het juiste adres. Geef je ideeën en/of wensen vrijblijven door via een mailtje naar info@houtjevanhulzen.nl en we realiseren samen jouw unieke cadeau.

Zo heb ik dit unieke cadeau mogen maken voor twee festivalliefhebbers. Herken jij welk festival dit is?!

Studio MES

Het jonge en dynamische ontwerpbureau Studio MES heeft ook een eigen vrolijke collectie kaarten, posters en andere leuke hebbedingen. Om deze te verkopen staan ze zo nu en dan op een creatieve markt. Daarvoor heb ik deze borden mogen maken, waarop de spullen van Studio MES gepresenteerd worden.

Bootjes

Voor een liefhebber van boten mocht ik deze oorbelletjes maken in de vorm van bootjes.

Naamketting

Een leuke ketting met je naam geschreven in hout?! Ook dat is mogelijk bij Houtjevanhulzen.

Combinatie

Is het ‘AN-ANAS’ of is het ‘ANA-NAS’? Het is toch ‘ANASTIC’?! Ook leuk om een grappige quote of tekst die iemand gezegd heeft als ketting te laten maken. En daar horen natuurlijk bijpassende oorbellen bij!

Tulp

Voor een tulpenliefhebber heb ik deze unieke houten broche mogen maken.